Манчестър Сити с революционна за клуба стъпка: Намери как да се справя с дискриминацията


Манчестър Сити с революционна за клуба стъпка: Намери как да се справя с дискриминацията
Снимка: Getty Images

1119 0

От Манчестър Сити излязоха със съобщение на официалния си сайт. В него клубът информира за нова стъпка за справянето с дискриминацията. За тази цел техните фенове ще могат да се свързват с посочен номер, за да докладват, ако са видели или чули нещо подобно.

"Манчестър Сити е горд да има толкова много невероятни фенове, които създават позитивна среда, в която всеки е добре дошъл, всеки е приет и има страхотно изживяване около мачовете.

Въпреки това понякога има малко на брой фенове, които не спазват нашите ценности и се държат по начин, който е недопустим. Коментари, скандирания и жестове на дискриминация нямат място във футбола и ние оставяме посветени върху работата с нашите фенове, за да елиминираме това.

Поради това днес обявяваме стартирането на нова чат услуга за докладване на дискриминационно или античовешко поведение на "Етихад Стейдиъм" по време на мачове. Призоваваме феновете, които виждат или чуват обидно поведение, да пишат на 0770 0151 894, за да уведомят посветения ни екип за сигурност относно това, което са видели.

Услугата е безплатна и е налична за всички фенове. Можете да ни пишете и анонимно, споменавайки вашия блок, ред, номер на мястото, както и кратко описание на инцидента. Можете да алармирате за тези инциденти и като говорите със стюард или с полиция на място на стадиона" - се казва в съобщението.

Само преди дни пък Манчестър Сити откри сезона по шампионски, а Холанд изнесе нова лекция (ВИДЕО).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички