Манчестър Сити - Нюкасъл по ТВ: Къде да гледаме решителната битка от ФА Къп?


Манчестър Сити - Нюкасъл по ТВ: Къде да гледаме решителната битка от ФА Къп?
Снимка: Getty Images

2425 0

Манчестър Сити показва колебливост във Висшата лига този сезон, но що се отнася до ФА Къп, то "гражданите" изглеждат напълно категорични и безкомпромисни. Нюкасъл обаче не планира да се отказва предварително, тъй като това може да се окаже единственият му път към Европа.

Двата тима излизат един срещу друг в 1/4-финална битка от турнира в събота (16.03). В нея "небесносините" влизат на гърба на неособено впечатляващото си представяне срещу Ливърпул. В битката за върха в елита възпитаниците на Пеп Гуардиола бяха много сериозно превъзхождани от своя съперник, но все пак "отърваха кожата" с 1:1. Във ФА Къп обаче нещата не изглеждат по същия начин. В изминалия кръг на надпреварата Сити разби Лутън с 6:2, а преди това се справи с Тотнъм и Хъдърсфийлд.

Нюкасъл от своя страна не е убедителен в първенството. "Свраките" са 10-ти в подреждането с актив от 40 точки. В понеделник "черно-белите" допуснаха поражение от Челси с 2:3. За купата в последния кръг постигнаха труден успех след дузпи срещу Блекбърн. Преди това те преодоляха Фулъм с 2:0 и Съндърланд с класическото 3:0.  

Преди Манчестър Сити - Нюкасъл, къде да гледаме НА ЖИВО

Поглед в миналото

В исторически план тези два съперника са се срещали 191 пъти. В тях грандът от "Етихад" има лека преднина - 77 на 73 победи и 41 равенства. Последният двубой помежду им се състоя през януари тази година и завърши при резултат 3:2 в полза на възпитаниците на Пеп Гуардиола.

Къде да гледаме?

Срещата между "гражданите" и "свраките" е с начален час и ще бъде предаван ПРЯКО в ефира на "Диема Спорт". Ако нямате възможност да гледате, може да проследите мача Манчестър Сити - Нюкасъл НА ЖИВО в Sportlive.bg!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички