Манчестър Сити - Нюкасъл по ТВ: Къде да гледаме двубоя от Висшата лига?


Манчестър Сити - Нюкасъл по ТВ: Къде да гледаме двубоя от Висшата лига?
Снимка: GettyImages

1282 0

Съботният следобед връща емоциите от най-популярното футболно първенство в света. 26-ият кръг на Висшата лига съпоставя една от сензациите на сезона в Англия Нюкасъл и гонещия поредна шампионска титла Манчестър Сити.

"Гражданите" дишат във врата на първия Арсенал, който обаче, при положителен резултат в срещата му с Борнемут, може да запази преднината си от 5 точки като едноличен лидер в класирането. Именно поради тази причина, "небесносините" нямат право да подценят който и да е съперник, а що се отнася до една от приятните изненади във Висшата лига тази кампания в лицето на Нюкасъл, то неотговорно поведение е немислимо.

"Свраките" гостуват на "Етихад" в опит да се върнат на победния път. Въпреки страхотното начало в първенството, възпитаниците на Еди Хау записаха 4 последователни мача без победа в елита на Англия, последният от които завърши наравно с един от тимовете в зоната на изпадащите Борнемут. Резултатите определено не са по вкуса на англичанина, но евентуален успех над Сити би изтрил всички лоши спомени.

Последният път, когато тези два съперника се срещнаха, завърши при зрелищно реми 3:3 през август. В исторически план пък силите са почти изравнени. Сити може да се похвали със 74 победи срещу 72 загубени срещи. 41 завършват наравно.

Къде да гледаме двубоя?

Срещата между Манчестър Сити и Нюкасъл е с начален час 14:30 ч. Тя ще бъде предавана ПРЯКО в ефира на "Диема Спорт 2". В противен случай, можете да я проследите НА ЖИВО в Sportlive.bg!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички