Ман Сити среща Нюкасъл в знаков и за двата тима мач - ето какво може да се случи


Ман Сити среща Нюкасъл в знаков и за двата тима мач - ето какво може да се случи
Снимка: Getty Images

3920 0

На фона на контрастиращи резултати в две различни състезания за английските купи, Манчестър Сити и Нюкасъл Юнайтед се сблъскват на „Етихад“ за мач от Висшата лига в съботния обяд.

Докато „свраките“ се опитват да се възстановят след поражението във финала за Купата на лигата от Манчестър Юнайтед, то „гражданите“ ще се стремят да надградят върху комфортния си успех в петия кръг за ФА Къп в средата на седмицата и това дава гласност на феновете на спортните залози.

Коефициенти за победител (1 Х 2)

Любезните домакини от Sesame.bg посочват шанса на Сити да вземе срещата срещу 1,50, докато успех за гостите се равнява на 6,39. Равенството е сметнато на 4,63.

Ман Сити редовно у дома бие солидно, а -1 хендикап от букмейкъра се дава срещу 2,28. При Нюкасъл пък да не загуби срещата е оценявано на 2,65.

Формата на двата отбора

  • Ман С във Висшата лига: П З П П Р П
  • Ман С във всички турнири: П П Р Р П П
  • Нюкасъл във ВЛ: Р П Р Р Р З
  • Нюкасъл във всички турнири: П П Р Р З З

Коефициенти за головете

Както всички знаем, когато Ман Сити приема който и да било отбор от Англия у дома, то головете винаги са налице. Та Sesame.bg дават коефициент от 1,71 за оувър, докато под 2,5 гола се третира за 2,20. В последните пет мача между двата отбора във Висшата лига четири от пет срещи завършват над 2,5 гола, като само една е под 2,5.

Алтернативни пазари

Ерлинг Халанд гони да троши всички рекорди за голове във футбола на Англия, а норвежецът да се разпише по всяко време се котира на 1,60. Вариант пред играчите е Фил Фодън, който се предлага на 2,95, но тук има опасност поради различните видове ротации от Хосеп Гуардиола.

Над 9,5 корнера също се явява добра опция пред играещите, след като и двата отбора правят солидна доза ъглови удари в своите срещи, а ставката е 1,75 за над, докато под е 1,95.

Още стотици пазари с високи коефициенти може да видите в Sesame.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички