Манчестър Сити може да договори още един аржентински футболист


Манчестър Сити може да договори още един аржентински футболист
Снимка: Getty Images

823 0

Манчестър Сити е постигнал устно споразумение да подпише с полузащитника на Велес - Сарсфийлд Максимо Пероне в сделка за 7 милиона паунда, съобщава GOAL.com. Според Фабрицио Романо , Сити вече е постигнал споразумение да подпише с Пероне и двата клуба са в процес на уточняване на финалните детайли по трансфера.

Пероне е готов да последва стъпките на Хулиан Алварес, който мигновено се превърна в хит в Сити, откакто завърши преминаването си от Ривър Плейт миналото лято. Двамата играха един срещу друг в аржентинската Примера дивисион и Пероне ще се надява да се радва на същия успех като своя сънародник, когато пристигането му на стадион "Етихад" бъде потвърдено. Алварес отбеляза седем гола в първите си 21 мача за Сити , а също така стана носител на Световната купа с Аржентина миналия месец.

Пероне е сравняван с Френки де Йонг от Барселона и звездата на Реал Мадрид - Федерико Валверде поради способността му да седи дълбоко в халфовата линия и да диктува темпото на мачовете. Тийнейджърът плеймейкър също е свързван с Уулвърхямптън, но Сити сега е на ръба да вземе още едно аржентинско дете-чудо.

Вижте още: Манчестър Сити се насити на Джак Грийлиш, разменя го за национал на Португалия

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички