Манчестър Сити е безспорният фаворит за подписа на Ерлинг Холанд


Манчестър Сити е безспорният фаворит за подписа на Ерлинг Холанд
Снимка: Filip Singer - Pool/Getty Images

2256 0

Шампионът на Англия Манчестър Сити е фаворит за подписа на голмайстора на Борусия Дортмунд Ерлинг Холанд, съобщава немското издание Bild. "Жълто-черните" отказаха да се разделят с Холанд през това лято, но едва ли ще успеят да го задържат догодина.

"Небесносините" от своя страна не успяха да привлекат нов нападател, след като голямата им цел Хари Кейн не беше пуснат от Тотнъм. Така Сити на практика не успя да привлече централен нападател, като ще се надява да го стори през зимата или през идното лято.

Дотогава обаче Хари Кейн едва ли ще е желан от Сити, като е по-вероятно те да се насочат към другата си цел - Ерлинг Холанд. 21-годишният нападател ще бъде много по-лесна плячка догодина, защото ще се активира откупната му клауза в размер на 75 млн. евро.

След проваления трансфер в Сити Хари Кейн заяви, че съвестта му е чиста и не очаква това да наруши репутацията му (подробности четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички