Манчестър Юнайтед влязъл в битката за Роналдо, за да го спре за Сити


Манчестър Юнайтед влязъл в битката за Роналдо, за да го спре за Сити
Снимка: Getty Images/Guliver

2372 0

От Манчестър Юнайтед са решили да привлекат нкогашната си звезда Кристиано Роналдо, за да не премине той в градския им съперник Манчестър Сити, информира "Manchester Evening News". Разбирайки за преговорите на португалеца с другия манчестърски гранд, ръководството на "червените дяволи" е взело решение да се включи в битката и да я спечели.

Първоначално от "Олд Трафорд" не са планирали да подписват със звездата, тъй като се подсилиха с Джейдън Санчо и сключиха нов договор с Единсон Кавани. Това е излязло скъпо на клуба. Въпреки това босовете на Юнайтед са сметнали, че трансферът на Роналдо в Сити ще бъде не само пряко подсилване на конкурент, но и сериозен удар по репутацията на Манчестър Юнайтед. Заради това са се задействали.

Научавайки за интереса на бившия си клуб, нападателят веднага прекратил всякакви контакти с Манчестър Сити. Както е известно, Роналдо игра за "червените дяволи" в периода 2003-2009 година, след което премина в Реал Мадрид. Последният му клуб беше Ювентус, където премина през лятото на 2018 година. А защо връщането на Роналдо може да е автогол за Юнайтед четете тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички