Манчестър Сити - Бърнли по ТВ: Къде да гледаме двубоя от ФА Къп?


Манчестър Сити - Бърнли по ТВ: Къде да гледаме двубоя от ФА Къп?
Снимка: GettyImages

2837 0

Този уикенд ще се изиграят 1/4-финалните срещи от ФА Къп. Програмата се открива в съботния ден с двубоя между Манчестър Сити и Бърнли от 19:45 часа.

Както е известно, наставник на Бърнли е легендата на Сити Венсан Компани, така е срещата със сигурност ще е по-специална за него. Срещата е на "Етихад" и ще може да я следите НА ЖИВО в Sportlive.bg. В турнира за ФА Къп Бърнли вече се справи с един елитен съперник в лицето на Борнемут, а след това премина и през Ипсуич и Флийтууд Таун.

Бърнли има сериозна преднина на първото място в второто ниво на футбола в страната - Чемпиъншип. Отборът има предимство от цели 13 точки пред втория Шефилд Юнайтед и изглежда много трудно да изпусне първата позиция до края. Именно заради това Хосеп Гуардиола очаква много труден двубой.

"Много труден опонент, те правят невероятни неща на терена. Имат добър отбор и начинът, по който играят, е невероятен. Не съм изненадан от това, което правят в Чемпиъншип, много близо са до това да са във Висшата лига. Ще бъдат много труден съперник, защото играят невероятно",  заяви Гуардиола преди двубоя. Срещата може да бъде наблюдавана пряко по Diema Sport.

В петък Сити научи жребия си за Шампионска лига, където на 1/4-финалите на турнира ще се изправи срещу бившия отбор на Пеп - Байерн Мюнхен.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички