Манчестър Сити - Арсенал по ТВ: В колко часа и къде да гледаме мача от английската Висша лига?


Манчестър Сити - Арсенал по ТВ: В колко часа и къде да гледаме мача от английската Висша лига?
Снимка: Getty Images

2718 0

В сряда (26 април) вечер Манчестър Сити приема Арсенал на "Етихад" в най-вълнуващия мач от 33-тия кръг на английската Висша лига!

Тимът на Хосеп Гуардиола е на второ място във временното класиране с актив от 70 точки (след 30 изиграни срещи), докато този на Микел Артета е лидер със сбор от 75 т. (след 32 изиграни срещи).

Ако два отбора са с равни точки в края на сезона, головата разлика е първият фактор, който се взима под внимание при определяне на крайното подреждане, така че си струва да се отбележи, че показателите на "гражданите" - 78:28, са малко по-добри от тези на "артилеристите" - 77:34.

Манчестър Сити се намира в невероятна форма и не познава вкуса на загубата от 5 февруари, когато за последно отстъпи на Тотнъм като гост с 0:1 (22 кръг). Арсенал пък започна да показва сериозни колебания в последните седмици и записа три поредни шампионатни равенства - срещу Ливърпул (2:2), Уест Хям (2:2) и Саутхемптън (3:3).

През настоящата кампания "небесносините" спечелиха и двата си мача срещу "червените" - 1:0 на 1/16-финалите за ФА Къп (27 януари) и 3:1 в отложена среща от 12-ия кръг на Висшата лига, която се проведе на 15 февруари в Лондон. 

Начален час + ТВ канал

*Двубоят днес ще стартира в 22:00 часа (българско време) и ще бъде излъчен ПРЯКО в ефира на "Diema Sport 2". Ако нямате възможност да го гледате, следете развоя на Манчестър Сити - Арсенал НА ЖИВО В SPORTLIVE.BG!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички