Манчестър Юнайтед продължи победната си серия и през 2023 г. с класически успех (ВИДЕО)


Манчестър Юнайтед продължи победната си серия и през 2023 г. с класически успех (ВИДЕО)
Снимка: GettyImages

2054 0

Манчестър Юнайтед започна 2023 г. по най-добрия начин, след като се наложи над Борнемут с 3:0 в двубой от 19-тия кръг на Висшата лига. По този начин възпитаниците на Ерик тен Хаг са в серия от 6 спечелени двубоя от турнири на Острова.

В герои за победителите се превърнаха Каземиро, Люк Шоу и Маркъс Рашфорд, които се разписаха съответно в 23-тата, 49-тата и 86-тата минута. Успехът запази „червените дяволи“ на четвърта позиция във временното класиране, но увеличи разликата от петия Тотнъм на пет точки. Борнемут пък е петнадесети с шестнадесет пункта.

Възпитаниците на Ерик тен Хаг контролираха развоя през същинска част от времето и успяха да поведат в резултата след статично положение. Опитният Каземиро се оказа в най-добрата позиция и засече центрирането на Ериксен. До края на първата част домакините натрупаха общо пет голови ситуации, но резултатът остана непроменен.

Втората част започна по добър начин за Юнайтед и Шоу удвои преднината след четири минути игра, когато бе намерен от Гарначо в наказателното поле и съумя да накаже противниковия страж.

В следващите моменти гостите имаха добра възможност чрез Джейдън Антъни, но тя бе пропиляна и "червените дяволи" отговориха с два опита на Гърначо, втората от която нацели гредата.

86-тата минута бе и моментът, в който Маркъс Рашфорд засече подаване от Бруно Фернандеш и за пореден двубой се превърна в голмайстор за своя тим.

Вижте разкритията на Коди Гакпо за пропадналия трансфер в Манчестър Юнайтед!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички