Манчестър Юнайтед загуби МакТомини за неопределен период


Манчестър Юнайтед загуби МакТомини за неопределен период
Снимка: Guliver/GettyImages

1077 0

Полузащитникът на Манчестър Юнайтед Скот МакТомини ще бъде извън терените за неопределен период от време, след като се подложи на операция на слабините. 24-годишният шотландски национал бе титуляр при победата над Лийдс в първия кръг от новия сезон на Висшата лига, след което се появи в игра от резервната скамейка при равенството със Саутхемптън миналия уикенд.

"Скот се подложи на операция за продължаващ от известно време проблем в слабините, който му причиняваше сериозна болка по време на игра. Опитахме всички други лечения по време на предсезонната подготовка, но стана ясно, че е нужна операция за отстраняване на проблема. Надяваме се той да се завърне в игра скоро", заявиха от клуба на официалния сайт.

За момента не е ясно колко време ще отсъства централният халф, но той най-вероятно ще пропусне мачовете на "червените дяволи" през септември - три във Висшата лига и по един в Шампионската лига и Купата на лигата, както и неделното гостуване на Уулвърхемптън от третия кръг на първенството.

А дали в Юнайтед планират още трансфери до затварянето на трансферния прозорец - разберете ТУК!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички