Въпреки че няма мачове, Ливърпул и Юнайтед ще платят заплатите на своите служители


Въпреки че няма мачове, Ливърпул и Юнайтед ще платят заплатите на своите служители
Снимка: Getty Images/Guliver

5576 0

От Ливърпул и Манчестър Юнайтед заявиха, че ще продължат да плащат заплатите на свои служители дори и след като срещите от Висшата лига бяха отменени до края на април. Според ‘Liverpool Echo’ мърсисайдци ще платят заплатите на служителите, които работят на „Анфилд“ по време на мачовете на тима. Въпросните работници ще получат около 750 хиляди паунда за трите домакински срещи на Ливърпул, които трябваше да се изиграят в този период.

‘BBC’ пък съобщава, че Манчестър Юнайтед също ще заплати възнаграждението на своите работници на „Олд Трафорд“, като „червените дяволи“ ще отделят около 1 милион паунда от бюджета си за тези служители. „Това е жест от страна на клуба, с който искаме да намалим финансовата несигурност и е отдаване на почит към хората, които се грижат за предоставянето на услуги на нашите привърженици“, заявиха „червените дяволи“ чрез официално изявление.

Във вчерашния ден стана ясно, че срещите от Висшата лига няма да бъдат подновени поне до 30-ти април, като Футболната асоциация заяви, че периодът без футбол може да бъде удължен. Ливърпул са на път да спечелят първата си титла от 30 години насам, като се нуждаят от две победи до края на шампионата, за да го направят. А ето за какво мисли Юрген Клоп докато спи.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички