Край на сагата: Реал Мадрид отново надви Ливърпул и постигна съгласие с Джуд Белингам


Край на сагата: Реал Мадрид отново надви Ливърпул и постигна съгласие с Джуд Белингам
Снимка: Getty Images

3313 0

Испанският гранд Реал Мадрид е постигнал договорка с Джуд Белингам за трансфера на 19-годишния вундеркинг на "Сантяго Бернабеу", информира журналистът за "The Athletic" Дейвид Орнстийн.

Британският журналист твърди, че от Мадрид ще платят на Борусия Дортмунд над 100 милиона евро (86 милиона британски лири; 107 милиона долара) като това ще се превърне в един от най-скъпите трансфери в историята и на двата клуба.

Очаква се, че в следващите дни английският полузащитник ще мине медицински прегледи и много скоро да бъде обявен официално като футболист на "кралския клуб".

Ливърпул тъгува...

Джуд Белингам бе и сред основните трансферни цели на отбора на Ливърпул. Мърсисайдци имаха за цел да заздравят своята халфова линия с привличането на британския футболист, но изглежда ще трябва да се ориентират към друго име. Сред кандидатите за подписа на Белингам бе и Манчестър Сити, но "гражданите" не са изпратили конкретна оферта нито към халфа, нито към Борусия Дортмунд.

Белингам се превърна в един от най-желаните халфове в Европа след силните му изяви с екипа на "жълто-черните". Възпитаникът на академията на Бирмингам Сити напусна Острова през 2020 година, за да подсили състава на Дортмунд и да се установи като сериозно име в световния футбол.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Как Серхио Рамос помага на Реал Мадрид за привличането на звезден таран.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички