Потвърдено! Манчестър Юнайтед се споразумя с Аталанта и уреди новата си деветка


Потвърдено! Манчестър Юнайтед се споразумя с Аталанта и уреди новата си деветка
Снимка: Getty Images

5916 0

Манчестър Юнайтед може да се поздрави с нов нападател. "Червените дяволи" са успели да се договорят с италианския Аталанта за трансфера на датската деветка Расмус Хойлунд, информира журналистът Фабрицио Романо.

Детайлите

Според източника двата клуба са се разбрали за сумата от 70 милиона паунда + още допълнителни бонуси. В момента двете страни работят по документацията около футболиста, който се очаква да бъде представен скоро. Датският национал ще подпише договор на "Олд Трафорд" за 5 години, който ще го задържи в Манчестър до края на сезон 2027/28.

Желанието

Голямата мечта на Хойлунд винаги е била да играе за Манчестър Юнайтед. Същото се отнася и за "дяволите". Тимът, ръководен от Ерик тен Хаг, е бил сигурен, че иска 20-годишният футболист да води атаката на нидерландския специалист от следващата кампания.

Датският таран впечатли с изявите си за Аталанта и освен Юнайтед, интерес към него имаше и от страна на ПСЖ. Младокът изигра общо 34 мача във всички турнири за тима от Бергамо, в които наниза 10 попадения и се отчете с 4 асистенции.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Бруно Фернандеш отказа интервю на легенда на Юнайтед.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички