Луис Суарес: Би било трудно да играя за друг отбор в Англия, различен от Ливърпул


Луис Суарес: Би било трудно да играя за друг отбор в Англия, различен от Ливърпул
Снимка: Getty Images/Guliver

2239 0

Нападателят на Атлетико Мадрид Луис Суарес даде любопитно интервю пред "World Soccer Magazine", в което отговори на въпрос дали би играл за друг клуб в английската Висша лига, освен за Ливърпул, където прекара 4 години (2010 - 2014):

"Да играя за отбор в Англия, различен от Ливърпул, би било трудно. Имах и се надявам все още да имам толкова добри взаимоотношения с феновете на Ливърпул, че би било странно за мен да играя за друг тим. Щеше да бъде специално да спечеля първенството с Ливърпул, но съм доволен, че тяхното чакане вече свърши. Те изглеждат като отбор, който още много сезони ще бъде конкурентоспособен, въпреки че изминалата кампания не беше най-добрата за тях. Те се върнаха там, където им е мястото", коментира уругвайският нападател.

ЗА ПРЕМИНАВАНЕТО МУ В АТЛЕТИКО МАДРИД

"В момента се наслаждавам на престоя си в Атлетико. Харесва ми тук, със семейството ми се установихме в Испания и няма нужда да мисля за напускане. Когато се замисля за това колко добре се приспособих в Атлетико и за вярата на треньора в мен, определено идването ми тук беше правилният избор за мен", каза Суарес, подчертавайки за пореден път добрата връзка, която има с Чоло Симеоне.

Напоследък пък се появиха слухове, че голаджията на "дюшекчиите" може да премине в шотландсият Глазгоу Рейнджърс, където ще бъде трениран от бившия си съотборник Стивън Джерард. Суарес обаче отрече тези твърдения:

"Мисля, че Стиви се справя добре и без мен! Радвам се, но въобще не съм изненадан, че той спечели титлата с Рейнджърс. Печеленето е това, което той прави, и съм убеден, че в бъдеще той ще се завърне в Ливърпул".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички