Луис Суарес отсече, че Роналд Куман няма характер и посочи кога го е разбрал


Луис Суарес отсече, че Роналд Куман няма характер и посочи кога го е разбрал
Снимка: Getty Images

4164 0

Нападателят на Атлетико (Мадрид) Луис Суарес отново говори за начина, по който в Барселона се отнесоха спрямо него. Той сподели и че старши треньорът на каталунците Роналд Куман няма характер и посочи точно кога и как го е разбрал.

"Моите сълзи след титлата бяха от щастие. Не бих тръгнал срещу Барселона. Това бе заради ситуацията, аз винаги ще съм им благодарен, защото ми дадоха всичко и ми позволиха да играя на елитно ниво.

Но президентът Бартомеу каза всичко, говори пред пресата вместо да ми се обади. Когато искаха Меси да остане, обадиха ми се, за да го убедя. Обадиха ми се и за да говоря с Гризман, тогава защо не можеха да ми се обадят, когато искаха да напусна?

Тогава треньорът Куман дойде и ми каза, че не съм му в плановете, защото иска друг тип номер 9. Но Куман ми каза: "Казаха ми да ти кажа". След като ме остави аут за 3 мача, дойде и ми заяви: "Ако нещата не се разрешат, ще разчитам на теб срещу Виляреал". Тогава разбрах, че той няма особено характер. Той не бе треньор, всичко идваше отгоре" - заяви Суарес.

А как Атлетико (Мадрид) спечели титлата в Испания за сезон 2020/21?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички