Братът на Ибрахима Конате разкри номера му в Ливърпул


Братът на Ибрахима Конате разкри номера му в Ливърпул
Снимка: Gulliver/GettyImages

3334 0

Ибрахима Конате се радва на почивката си след сезона в Бундеслигата и вече се настройва за преместването в Ливърпул. Френският бранител е поселдното ново попълнение в състава на Юрген Клоп, след като премина при англичаните за 40 милиона евро от РБ Лайпциг.

Играчът трябва да помогне в заздравяването на отбранителния вал при „червените”, след като се очаква да има важна роля до Върджил ван Дайк.

Английският клуб все още не е потвърдил с кой номер ще се подвизава французина, но братът на Конате – Сири, публикува снимка на 22-годишния си роднина с името му и №5, като те бяха изобразени чрез балони.

„Петицата” ще бъде свободна, след като Джорджинио Вайналдум напусна Ливърпул като свободен агент и от 1-и юли тя ще може да стане притежание на бранителя. В Ливърпул по време на ерата в Премиър лийг този номер също така е носен от Даниел Агер, Милан Барош, Стив Стаунтън и Марк Райт.

Сири Конате също така публикува снимка на брат си с торта на Ливърпул и брандирани бутилки на отбора с лика на Ибрахима.

Младият защитник също така бе поздравен и с знаковия химн на отбора – “You’ll Never Walk Alone”.

Конате ще стане част от първата група на Ливърпул при старта на подготовката на 12-и юли. Все още от клуба не са обявили приятелски срещи, но се очаква родината на бранителя – Франция, да бъде тренировъчен лагер за „червените” по-късно през месеца.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички