Луис Суарес: Ще бъда щастлив, ако Меси остане в Барселона


Луис Суарес: Ще бъда щастлив, ако Меси остане в Барселона
Снимка: Getty Images/Guliver

3631 0

Приятелят на Лионел Меси и бивш негов съотборник в Барселона Луис Суарес призова аржентинеца да не напуска каталунския гранд, казвайки за радио Cope, че „ще бъде щастлив, ако Меси остане“. 33-годишният Меси се присъедини към „блаугранас“ като 13-годишен, но договорът му изтича в края на юни.

Според информации в медиите, преговорите за новия контракт текат в момента, но неизбежно има спекулации за бъдещето му, включително вероятно преминаване в Манчестър Сити, където да се събере с Пеп Гуардиола.

Суарес, който отпразнува съвсем наскоро спечелването на Ла Лига с Атлетико Мадрид, след като отпадна от сметките на Роналд Куман миналата година, би искал Меси да остане в клуба, който представлява по време на цялата си кариера.

„Като приятел и футболен фен, и много близък мой приятел, аз ще бъда щастлив и удовлетворен той да остане в клуба и бих го посъветвал именно това. Заради това, което донесе на клуба, заради това, което той даде на клуба“, каза уругваецът за испанската радиостанция Cope.

Според местната преса, Меси е склонен да преподпише с каталунците. Самият Суарес потвърди в понеделник, че ще играе в Атлетико и през следващия сезон. Междувременно Пеп Гуардиола без да иска разкри бъдещето на Меси (подробности четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички