Лудост, мания или отдаденост? В Манчестър Юнайтед "гледат в чинията на Роналдо" и се съобразяват


Лудост, мания или отдаденост? В Манчестър Юнайтед "гледат в чинията на Роналдо" и се съобразяват
Снимка: Getty Images

7707 0

Мегазвездата на световния футбол Кристиано Роналдо продължава да оказва огромно влияние в Манчестър Юнайтед след завръщането си на "Олд Трафорд". Това твърдение важи с пълна сила не само за чисто футболните аспекти по време на мач и тренировка, но и за свободното време на играчите.

Оказва се, че нито един футболист на "червените дяволи" не е посмял да яде вредна храна по време на отборната вечеря. Опитният Лий Грант, който е резервен вратар на Юнайтед, разкрива още и че Роналдо е имал "най-чистата и най-здравословна" храна в чинията си в сравнение с останалите. Грант сподели и още от сплотяващата вечеря, в която е имало и важна реч от страна на самия Кристиано:

"Всички знаем, когато някой се появи, нормално е да му връчим лъжица, да се качи на стол и да пее. Имахме Варан, Джейдън и очевидно Роналдо. Всички очаквахме с интерес реда на Роналдо и се чудихме дали изобщо ще стане и ще пее. Но той стана, беше брилянтен. Очевидно няма да разкрия какво каза, но то беше интересно. Една част от това бе за неговите нерви. Той обаче показа, че наистина иска да е тук.

Бе изключително развълнуван от възможността да се завърне и да играе за клуба, което изглежда изключително скромно за феновете на Манчестър Юнайтед и за всички, които са свързани с клуба. Той е глобална мегазвезда, която е много развълнувана да е тук отново" - разказа Грант, след което се насочи и към въпросната част с храната:

"За да добиете представа за въздействието на Роналдо върху групата - в петък вечер имахме отборна вечеря в хотела. Както можете да предположите, в петък вечер обикновено, след като довършим вечерята си, хапваме нещо по-вредно, нещо сладко. Обикновено си взимаме малко ябълков сладкиш, малко брауни или крем, или каквото и да е.

Казвам ви - нито един играч не докосна сладките неща, нито един играч не се насочи към тях. Всички седяха и дори ме попитаха: "Какво има Кристиано в неговата чиния?". Очевидно Роналдо имаше "най-чистата", най-здравословната чиния, която можете да си представите. Бях шокиран как нито един играч не отиде и не си взе вредна храна, която беше изложена" - сподели още Грант.

А ето колко км/ч е развил 36-годишният Роналдо при втория си гол за Манчестър Юнайтед (ВИДЕО).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички