Роналдо и Фъргюсън седнаха за разговор: Кристиано разказа мила история (ВИДЕО)


Роналдо и Фъргюсън седнаха за разговор: Кристиано разказа мила история (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images/Guliver

2783 0

Кристиано Роналдо и сър Алекс Фъргюсън се събраха за близък разговор, в който обсъдиха специалните си взаимоотношения. Легендите на Манчестър Юнайтед се събраха за първи път през 2003 година, когато 18-годишният португалец дойде в Юнайтед от Спортинг Лисабон.

При сегашния им разговор пък вече 36-годишният Кристиано си спомни за мила история с шотландския мениджър, в която е замесен и бащата на Роналдо. Това се е случило още при първия му престой на "Олд Трафорд".

"Вероятно той (Фъргюсън - бел. ред.) не помни, но ще го разкажа, защото е красива история. Един ден моят беща бе в болница и аз бях много емоционален, много смазан. Говорих с него и той ми каза да отида в болницата за два или три дни. А имахме трудни мачове и аз бях ключов играч по това време.

Той ми каза: "Ще бъде сложно, защото имаме трудни мачове, но разбирам ситуацията ти и мога да те оставя извън състава, за да отидеш и да видиш татко си". За мен това са най-важните неща - отделно от това да печелиш Шампионска лига, Висшата лига, трофеи и други. Затова го оценявам толкова - заради това, което ми каза, заради това, което винаги ми е казвал" - разказа Кристиано.

Португалецът продължава да ниже голове и при втория си престой на "Олд Трафорд". Съвсем наскоро Роналдо вкара за Юнайтед гол на клуб номер 120.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички