Бивш футболист на Ливърпул: Бих заложил всичко, че мърсисайдци ще завършат пред Тотнъм


Бивш футболист на Ливърпул: Бих заложил всичко, че мърсисайдци ще завършат пред Тотнъм
Снимка: Getty Images

2177 0

Бившото крило на Ливърпул - Джърмейн Пенант, направи доста интересна изява, в която обяви, че мърсисайдци не трябва да бъдат подценявани, като си позволи и леко да се заяде с лондонския гранд Тотнъм.

Ливърпул > Тотнъм

Според британеца мърсисайдци ще излязат много бързо от лошата форма, в която се намират. Пенант посочи още, че в момента има няколко отбора от Висшата лига, които са по-добри от един от претендентите за титлата - Тотнъм.

"В момента Ливърпул е по-добър от "спърс". Това че те са трети не ги прави по-добри от Ливърпул. Мърсисайдци започнаха по-бавно, но вече се връщат към оптималната си форма. Бих заложил всичко, че мърсисайдци ще завършат пред Тотнъм", каза бившият футболист за "talkSPORT".

Завръща ли се "страшилището" на Юрген Клоп?

Момчетата на Клоп лека-полека започват да показват това, на което истински са способни. Да, сезонът не стартира по желания начин, но изглежда, че германският специалист най-накрая е открил формулата за успех. 80-милионната лятна покупка Дарвин Нунес започва да блести за мърсисайдци, а защитата също се подобрява. В момента "червените" се намират в серия от 3 поредни победи и сякаш нямат намерение да я прекъсват.

Наскоро пък стана ясно, че друг бивш футболист на Ливърпул е бил пред трансфер в родния Лудогорец.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички