Бивш английски национал: Кейн не е същият футболист при Моуриньо


Бивш английски национал: Кейн не е същият футболист при Моуриньо
Снимка: Guliver/GettyImages

1719 0

Бившият английски халф и настоящ футболен анализатор Пол Мърсън смята, че голмайсторът на Тотнъм Хари Кейн може да пожелае да напусне отбора през лятото заради начина, по който е принуден да играе при Жозе Моуриньо. Капитанът на английския национален отбор изигра слаб мач при завръщането на „шпорите“ във Висшата лига срещу Манчестър Юнайтед.

През последните месеци Кейн на няколко пъти бе свързван с преминаване в лагера на „червените дяволи“ през лятото, но самият футболист заяви, че няма намерение да напуска Тотнъм. Според Мърсън обаче стилът на игра, налаган от Моуриньо, може да се окаже причината, която да наклони везните и да принуди 26-годишния футболист да напусне. „Когато Жозе пое Тотнъм бях притеснен за Хари Кейн. Той игра под ръководството на Почетино и играеше навсякъде. Имаше голове, центрирания, удари. Сега той трябва да прави 50-метрови подавания само, за да бъде включен в разиграванията, това не е Хари Кейн. Не знам колко пъти изобщо докосна топката. Смятам, че той ще се замисли сериозно в края на сезона. Не виждам как ще вкара 25-30 гола през следващия сезон, като гледам по какъв начин го кара да играе Жозе“, заяви Пол Мърсън в ‘Sky Sports Soccer Saturday’.

Тотнъм посреща Уест Хям във вторник вечер, след като „шпорите“ ще се опитат да намалят разликата до местата, даващи право на участие в Шампионската лига. Ако Челси спечели срещу Астън Вила днес, разликата между „шпорите“ и „сините“ ще стане 9 точки. А ето кой е единственият допустим начин, по който Тотнъм може да губи точки до края на сезона според Жозе Моуриньо.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички