Новата звезда на Ливърпул Коди Гакпо: Ще излъжа, ако кажа, че формата не ми влияе


Новата звезда на Ливърпул Коди Гакпо: Ще излъжа, ако кажа, че формата не ми влияе
Снимка: Getty Images

1815 0

Новата звезда в състава на Ливърпул - Коди Гакпо, призна, че лошият старт на кариерата му на "Анфийлд" оказва значителен ефект върху него.

Нидерландският национал се присъедини към "червените" през зимния трансферен прозорец от ПСВ Айндховен за сумата от 37 млн. паунда. Той пристигна в отбора с големи надежди, след като записа 13 гола и 17 асистенции в 24 мача в елита на своята страна.

Към момента обаче нападателят не показва тези свои качества. Той все още търси първия си гол или асистенция, докато новият му тим се опитва да излезе от сериозната дупка, в която е изпаднал, заемайки 10-ото място в класирането във Висшата лига.

"Момчетата, които казват, че не им влияе да не вкарват, лъжат. Аз съм атакуващ футболист, така че, разбира се, обичам да отбелязвам голове и да давам асистенции. Обичам и да побеждавам", коментира Гакпо преди двубоя с градския съперник Евертън.

"Опитвам се да подобря представянето си и да пасна на играта на отбора. Ако успея да направя това, останалото ще тръгне. Върджил ми каза за дербито и че ще бъде голяма битка. Също ми каза, че е отбелязал първия си гол срещу Евертън. Сега се надявам да сторя същото", допълни още той.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички