Ливърпул започва преговори с феновете си за бъдещето на клуба


Ливърпул започва преговори с феновете си за бъдещето на клуба
Снимка: Getty Images/Guliver

1399 0

Ливърпул е готов да води дискусии с групи от феновете си след провала в идеята на шефовете клубът да влезе в полемичната Суперлига. Собствениците на „червените” – Fenway Sports Group, бяха един от „двигателите” на проекта, който се провали за 48 часа след острата реакция на феновете на играта в Англия.

Мениджърът Юрген Клоп, както и футболистите от първия отбор, също се противопоставиха индиректно на идеята на собственика Джон Хенри, който прие вината и грешката си, след което се извини.

Протестите около „Анфийлд” не бяха толкова шумни, колкото някои други на отборите от Топ 6. Все пак миналия уикенд групата Spirit of Shankly анкетира членовете си каква трябва да бъде следващата стъпка.

Гласуването в огромната си част бе подкрепено SOS да бъде представен на ниво управителен съвет и да работи с клуба по бъдещи програми за реформи и това е било съобщено на клуба чрез съобщение.

Изпълнителният директор на Ливърпул Били Хоуган отговори на това нещо в рамките на 24 часа „за да се възстанови добросъвестността на процеса и ангажимент към феновете бързо ад се подчертае сериозността, с която клубът приема настоящата ситуация”.

„Положително е, че SOS е избрал да се ангажира с клуба, тъй като ще позволи провеждането на необходимите разговори. Да се излагат гледни точки, за да могат да се намират лесно работещи решения в съответствие с най-доброто за клуба”, каза Хоуган.

„В духа на вашия подход ще се стремя да свикам първа среща веднага щом властите ни позволят това да се случи”, коментира още той. А какво каза Клоп след поредната грешна стъпка в Премиър лийг, четете в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички