Ливърпул "загря" за Евертън с разгром над Блекбърн


Ливърпул "загря" за Евертън с разгром над Блекбърн
Снимка: Getty Images/Guliver

2237 0

Световният клубен шампион Ливърпул победи Блeкбърн Роувърс с разгромното 6:0 в контрола, играна днес на "Анфийлд". Мърсисайдци показаха, че се намират в добра физическа форма и не са забравили как се бележат голове.

Резултатът бе открит след само 10 минути, когато Садио Мане се разписа от непосредствена близост. За следващите два гола роля изигра януарското попълнение Такуми Минамино, който първо асистира на Наби Кейта, а след това собственоръчно оформи класическото 3:0 на полувремето.

На почивката мениджърът Юрген Клоп извърши цели седем промени, като в играя се появиха и много юноши на "червените". Останалите три гола през второто полувреме бяха дело на Жоел Матип, Ки-Яна Хувер и Лейтън Кларксън.

Както е известно, Висшата лига ще се завърне след 10 дни, когато Ливърпул ще се изправи срещу градския съперник Евертън в двубой, който може да изведе "червените" до така бленуваната титла на Острова. А къде в крайна сметка решиха да се състои мачът между Ливърпул и Евертън - вижте тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички