Ливърпул "връзва" четирима титуляри с нови договори, но един е приоритет


Ливърпул "връзва" четирима титуляри с нови договори, но един е приоритет
Снимка: Getty Images/Guliver

999 0

Актуалният шампион на Англия Ливърпул подготвя предложения за нови договори на четирима свои титуляри, съобщава авторитетното британско издание The Times. Става въпрос за вратаря Алисон Бекер, бранителя Върджил ван Дайк, полузащитника Фабиньо и нападателя Мохамед Салах.

Изданието посочва, че приоритет за мърсисайдци е Салах, за когото в последните месеци усилено се спекулира, че може да напусне. В края на миналата година египтянинът загатна в свое интервю, че бъдещ трансфер в Барселона или Реал Мадрид не е изключен, а това доведе до куп спекулации.

На "Анфийлд" вече са започнали разговори със Салах в опит да го убедят да поднови контракта си с клуба и да бъдат спокойни през летния трансферен прозорец. След това ще бъдат водени разговори и с Алисон, Ван Дайк и Фабиньо, които също са много важна част от състава на Юрген Клоп.

Преди двубоя между Реал Мадрид и Ливърпул в Шампионска лига наставникът на "белите" Зинедин Зидан отново бе попитан за интереса на Реал към Салах, а този път френският специалист наруши мълчанието си (вижте в този материал).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички