Ливърпул видя спасението в изгряваща звезда във Висшата лига


Ливърпул видя спасението в изгряваща звезда във Висшата лига
Снимка: Getty Images

3101 0

Загубата от Манчестър Юнайтед се оказа поредната сигнална лампа за Ливърпул, че тимът се нуждае от подсилване в средата на терена. По-рано през това лято Юрген Клоп призна за необходимост от нов полузащитник, но бе категоричен, че "червените" няма да купуват "на пожар".

Не е тайна, че Ливърпул искаше да привлече Джуд Белингам от отбора на Борусия Дортмунд, но "жълто-черните" отказаха всякакви преговори. Така Клоп по-скоро се примири, че ще трябва да играе с по-къса скамейка, докато дойде следващият трансферен прозорец.

Кадровите проблеми обаче не закъсняха и Ливърпул вече има затруднения в средата на терена. Поради тази причина ръководството на мърсисайдци обмисля все по-сериозно привличането на полузащитник, а според британският Mirror "червените" са набелязали Мойсес Кайседо от Брайтън.

Кайседо впечатлява с представянето си при "чайките" от началото на новия сезон, показвайки с какъв огромен потенциал разполага. Ливърпул иска да вземе Кайседо, за да замести Наби Кейта, който често влиза в лазарета и не може да му се разчита да бъде на разположение през целия сезон.

Преди дни стана ясно, че Наби Кейта иска да напусне Ливърпул, като е прекратил преговорите с клуба за нов договор (подробности четете в линка).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички