След само 3 кръга: Легенда на Ливърпул ги отписа за титлата!


След само 3 кръга: Легенда на Ливърпул ги отписа за титлата!
Снимка: GettyImages

1410 0

Легендата на Ливърпул Джейми Карагър говори след загубата на мърсисайдци в дербито на Острова от Манчестър Юнайтед. Възпитаниците на Юрген Клоп влязоха в ролята на фаворит, но отстъпиха с 1:2 от "червените дяволи". 

"Загубата от Манчестър Юнайтед наистина е неприятна, но тя е продиктувана от начина, по който Ливърпул влезе в срещата. Не е лесно да играеш на "Олд Трафорд" или "Гудисън Парк", но в подобни дербита предварително си наясно какво те очаква", заяви анализаторът на Sky Sports.

"Беше очевидно как Манчестър Юнайтед ще влезе в срещата. Те трябваше да се хвърлят в първия четвърт час, сякаш животът им зависи от това, и го направиха. Като че ли Ливърпул не беше готов. 

Аз съм бил централен защитник и гледам нещата по по-различен начин. Има нещо, което не е наред с отбора в задни позиции, а потвърждение за това са ситуациите във всяка среща. Подобни неща не се случват на Манчестър Сити. Ливърпул трябва да подсигури средната линия. 

Във всяка среща клубът бива ударен на контраатака и всичко остава в ръцете на Алисон, но дори и той не успя да помогне през изминалата вечер". 

Вижте как се разви двубоят!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички