Ливърпул - Уулвърхемптън по ТВ: Къде да гледаме отложения мач от Висшата лига?


Ливърпул - Уулвърхемптън по ТВ: Къде да гледаме отложения мач от Висшата лига?
Снимка: GettyImages

1209 0

Тази вечер от 22:00 часа Ливърпул посреща Уулвърхемптън в отложен мач от 7-ия кръг на Висшата лига. Домакините не са допускали загуба в шампионата в последните си 3 срещи, но е още рано да се говори за край на кризата при тях.

Феновете още тръпнат от ужас, припомняйки си домакинството на Реал Мадрид в Шампионска лига, загубено с 2:5. В Англия обаче мърсисайдци за последно паднаха на 4-ти февруари от днешния си съперник. Така че днес ще има известен елемент на реваншизъм.

В последния си мач във Висшата лига "вълците" направиха равенство с Фулъм. По-рано Уулвърхемптън постигна равенство 2:2 на "Анфийлд", но за ФА Къп. Мачът на "Молиню" завърши със загуба за тях.

В класирането "червените" са на седма позиция, а "вълците" са 15-и. Двубоят Ливърпул - Уулвърхемптън ще бъде предаван пряко по "Диема спорт". Можете да научите повече за двубоя, както и коефициентите за Ливърпул - Уулвс тук 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички