Докога Ливърпул ще се моли на чудо? Следва Уулвърхемптън...


Докога Ливърпул ще се моли на чудо? Следва Уулвърхемптън...
Снимка: Getty Images

2590 0

Феновете може би не очакват да прехвърчат искри на „Анфийлд“ в сряда вечер, след като се срещат два „срамежливи“ отбора в хода на сезона между Ливърпул и Уулвърхемптън, но те подновяват действията помежду си за сетен път през тази година във Висшата лига.

„Червените“ стигнаха до точка при равенството 0:0 с Кристъл Палас в събота, докато същата работа сториха хората на Хулен Лопетеги, но при визитата на Фулъм при 1:1. 

Предстоящата битка край Мърси се очаква с голям интерес, като феновете на онлайн спортни залози имат всевъзможни пазари и коефициенти, от които да си избират. 

 

Коефициенти за победител (1 Х 2)

Sesame.bg дава като категоричен фаворит тима на Ливърпул – 1,49. Със сигурност и домакинската форма на „червените“ край река Мърси допринася това, докато ставката за двойка е 7,04. Равенството бива оценявано на приблизително 5,00.

Ливърпул трудно надвива съперниците си през този сезон с голяма разлика, ако изключим срещата с Борнемут, но хендикапа от 1,25 в азиатска схема е даден на 2,00. Уулвс да не допусне повече от два гола разлика пък е на 1,85.

Формата

  • Ливърпул в Премиър лийг: З Р З П П Р
  • Ливърпул във всички турнири: З З П П З Р
  • Уулвс в Премиър лийг: П З П П З Р
  • Уулвс във всички турнири: З З П П З Р

Коефициенти за головете

Sesame.bg предоставя на своите клиенти коефициент от 1,73 за над 2,5 гола, докато „под“ е гарниран от 2,17. За справка при Уулвс разглеждаме последните 5 срещи, в които първите 3 са оувър, но следва серия от два поредни ъндъра.

При Ливърпул пък е сходна ситуацията, но мърсисайдци имат един оувър в Шампионска лига, когато загубиха позорно с 2:5 от Реал Мадрид в първи осминафинален мач между двата тима.

Алтернативни пазари

Проблемът на Ливърпул с допускането на голове през първото полувреме е пословичен през тази кампания. Над 0.5 попадения през първата част на „Анфийлд“ се разглежда на 2,90 за „вълците“, които са способни да сторят това нещо.

При Ливърпул пък ставката е 1,61, което е доста по-малко, но и доста по-вероятна, за да се опита.

Още стотици пазари с високи коефициенти може да видите в Sesame.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички