Деветима от Ливърпул не познаваха поражението на "Анфийлд" досега


Деветима от Ливърпул не познаваха поражението на "Анфийлд" досега
Снимка: Getty Images/Gulliver

1014 0

Ливърпул стигна до шокиращо поражение с 1:0 срещу Бърнли, след като дузпата на Ашли Барнс направи разликата в двубоя. "Червените" не бяха загубили мач от Висшата лига у дома, след като бяха победени от Кристъл Палас през април 2017 г.

Именно и затова краят на тази забележителна поредица бе толкова голям удар за Юрген Клоп и отбора му. Голяма част от играчите на "Анфийлд" досега не бяха вкусвали поражението у дома. Звездите като Мохамед Салах, Садио Мане и Анди Робъртсън не познаваха това чувство до четвъртък вечер.

Фабиньо, Алисон, Алекс Окслейд-Чембърлейн и Джердан Шакири също имаха нежелан първи опит, както и по-новите попълнения Тиаго Алкантара и Такуми Минамино. Садио Мане беше играч на Ливърпул по време на поражението от Палас, но пропусна играта поради контузия, докато останалите играчи бяха взети след този двубой. Някои играчи в състава се придържат към непобедения си домакински статус във Висшата лига, пропуснали снощи, като Върджил ван Дайк и Наби Кейта. Двубоят не се понрави никак и на Клоп, който си размени гневни реплики с наставника на Бърнли - ето видео.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички