Ливърпул се е договорил с халф на Байерн


Ливърпул се е договорил с халф на Байерн
Снимка: Getty Images/Guliver

3247 0

Ливърпул е близо до първия си голям трансфер за лятото. Според Sport мърсисайдци са постигнали договорка с халфа на Байерн (Мюнхен) Тиаго Алкантара. 29-годишният испански национал вече е договорил личните си условия с "червените" и обявил пред германския клуб, че иска да се присъедини към тима на Юрген Клоп.

Договорът на хлафа с баварците е дол лятото на 2021 година. Той вече отказа да преподпише предложеното му ново споразумение. Остава двата клуба да се споразумеят за финансовите условия. Байерн иска 35 милиона евро за Алкантара, но от Ливърпул категорично няма да се съгласят да платят цялата сума накуп.

29-годишният испански национал е твърд титуляр в Байерн при всички треньори след трансфера си за 25 милиона евро от Барселона през 2013 година, като е печелил титлата в Бундеслигата във всичките си сезони в клуба. В последните седем години Алкантара изигра общо 230 мача за Байерн във всички турнири. А какви са още трансферните планове за годината на Ливърпул - може да видите в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички