Гуардиола за Ливърпул: Мисля, че изпиха доста бира миналата седмица


Гуардиола за Ливърпул: Мисля, че изпиха доста бира миналата седмица
Снимка: Getty Images/Gulliver

1329 0

Манчестър Сити направи шпалир на Ливърпул преди двубоя помежду им, но след това нанесе тежка загуба, вкарвайки 4 безответни гола. Мениджърът на "гражданите" Хосеп Гуардиола заяви, че не се е изправял срещу по-добър отбор от Ливърпул с толкова висока преса.

"Можехме да вкараме и повече голове. Ливърпул със своята висока преса е най-добрият отбор, с който съм се сблъсквал през живота си. Мисля, че изпиха доста бира миналата седмица, но те дойдоха тук без никакъв алкохол в кръвта си и с намерение да спечелят. Видях отбор, който е невероятно концентриран, с много енергия и желание за победа – от първата минута те бяха фокусирани върху двубоя и готови за битка“, сподели испанецът след двубоя.

Мърсисайдци имаха едва едно поражение до срещата със Сити през кампанията, което доведе до мнението на някои експерти, че потвърждаването на първата титла от 30 години насам и последвалите празненства са повлияли негативно на състава срещу Сити, но и двамата мениджъри отхвърлиха това твърдение. Ето какво заяви Юрген Клоп след двубоя.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички