Ливърпул отхвърли и втората оферта на Байерн (Мюнхен) за Садио Мане


Ливърпул отхвърли и втората оферта на Байерн (Мюнхен) за Садио Мане
Снимка: Getty Images

1579 0

Втората оферта на Байерн (Мюнхен) за звездата на Ливърпул Садио Мане също е била отхвърлена от мърсисайдци. Предложението на баварците е било на стойност 30 милиона паунда, твърди „Би Би Си“. Втората оферта на Байерн е с 5 милиона паунда повече от първата , която беше 25 млн. (21 млн. плюс още 4 под формата на бонуси). Ливърпул е твърд в исканията си за своя нападател – 50 милиона евро (42,8 милиона паунда). Размерът на предложението на "баварската машина" е продиктувано от ситуацията с Роберт Левандовски, която е идентична с тази на Мане – договорите им изтичат след една година.

Структурата на новата оферта на баварците е 23,5 милиона паунда плюс 6,5 милиона под формата на бонуси, според „Скай Спортс“.

Садио Мане е на лагер със своя национален отбор Сенегал, който играе квалификации за Купата на Африка. Там бързоногият играч коментира по доста любопитен начин ситуацията около своето бъдеще. Първо, той заяви, че ще послуша това, което казват 60-70% от неговите сънародници – да си тръгне от Ливърпул, но след това той каза, че се е пошегувал. На въпрос кой предпочита измежду Байерн или Барселона, Мане отговори: „И двата отбора са добри. Аз обаче не съм фен на тези отбори. Любимият ми тим е Марсилия“.

Вижте още: Кой ще е евентуалният заместник на Мане в Ливърпул

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички