Накараха Мане да избира между Реал и Барса, той избра френски гранд


Накараха Мане да избира между Реал и Барса, той избра френски гранд
Снимка: Getty Images

17359 0

Садио Мане счупи пореден рекорд в последните часове, а след това не му остана друг избор, освен да отговори на куп въпроси на сенегалски журналисти. Това се случи непосредствено, след като избухна с хеттрик срещу Бенин.

Пресконференцията бе излъчвана на живо в социалните мрежи, а по-голяма част от въпросите към нападателя бяха за бъдещето му.

"Кой ще избереш между Байерн Мюнхен, Реал Мадрид и Барса", питат репортерите, докато сенегалецът хитро не даде точен отговор. Той първо заяви, че не иска да отговоря заради феновете на Ливърпул, но после лаконично каза: "Смятам, че и двата тима са добри". За никого не стана ясно кои тимове има предвид звездата. 

Шоуто с марка "Мане" продължи, тъй като футболистът видимо бе в настроение и отсече: "Моят отбор е Марсилия". Това със сигурност е отговор, който никой не е очаквал. Френският гранд не е сред спряганите отбори за подписа му.

Договорът на 30-годишния играч с мърсисайдци е до 2023 г., но все повече изглежда, че той ще напусне предсрочно. Сенегалецът изигра шест кампании на "Анфийлд", като записа 317 мача, 137 гола и 49 асистенции.

Ето какви заплати искат Мане и Салах от Ливърпул!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички