Сагата "Садио Мане": Какво дава Байерн и какво иска Ливърпул?


Сагата "Садио Мане": Какво дава Байерн и какво иска Ливърпул?
Снимка: Getty Images/Guliver

2083 0

Един от най-грандиозните футболни трансфери през това лято се очертава да бъде преминаването на Садио Мане от Ливърпул в Байерн Мюнхен. Сенегалецът даде ясни знаци след финала на Шампионска лига, че ще напусне "Анфийлд", но не бе ясно в каква посока.

В последните дни обаче Байерн Мюнхен е считан за абсолютен фаворит за подписа на Мане, който иска да заиграе при баварците. Личните условия на сенегалеца с немския гранд няма да са проблем, но преговорите между Ливърпул и Байерн не текат толкова гладко, информира Фабрицио Романо.

Байерн ще трябва да подобри офертата към Ливърпул за Мане

Според източници на Романо Байерн е предложил 25 милиона паунда на Ливърпул за Садио Мане - цена, която далеч не удовлетворява мърсисайдци. Баварците не могат да си позволят да извиват ръцете на Ливърпул, защото има и други клубове, които се интересуват от сенегалеца.

Желанието на Мане е да играе в Байерн и дори неговите съотборници в Ливърпул са наясно с това. Агентите на Мане също са установили контакт с ръководството на баварците, но всичко това ще бъде напразно, ако Байерн не изпрати по-солидна оферта на Ливърпул. 

Междувременно стана ясно, че Мане вече мисли за живота в Мюнхен, като негов съотборник в Ливърпул е готов да му даде луксозно имение (подробности четете в линка).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички