Ливърпул не е приключил с трансферите за това лято, иска звезда на Спортинг Лисабон


Ливърпул не е приключил с трансферите за това лято, иска звезда на Спортинг Лисабон
Снимка: Getty Images

4306 0

Ливърпул е запазил интереса си към полузащитника на Спортинг Лисабон Матеус Нунеш. Грандът от Мърсисайд се наслаждава на силен летен трансферен пазар, след като вече оформи сделките по привличането на Фабио Карвальо, Калвин Рамзи и рекордната покупка Дарвин Нунес.

Все по-усилени са твърденията, че „червените“ трябва да подсилят средната си линия, макар Юрген Клоп да призна, че ще бъде учуден, ако се вземат още „нови лица“ в отбора.

Според Correio da Manha, Ливърпул не се е отказал да бъде още активен на пазара до края на лятото. Изданието още пише, че англичаните са влезнали във формални разговори с гранда от Португалия за потенциална сделка с Нунеш.

Португалският национал също така е желан и от Уулвърхемптън Уондърърс и Челси, но ако Ливърпул изиска да вземе 23-годишния халф, то той със сигурност ще предпочете преминаване на „Анфийлд“.

Спортинг Лисабон няма да се раздели с футболиста, ако не получи 55 милиона евро и не иска да влиза в преговори за смъкването на цената му.

След като заигра за „лисабонките лъвове“ той има седем гола и осем асистенции в 99 мача за Спортинг и изявите му с екипа на „зелено-белите“ му донесоха повиквателна за националния отбор на страната му.

А какво поискаха от Лайпциг след погрома от Ливърпул, разберете в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички