Дарвин Нунес превъртя играта - вкара 4 гола за Ливърпул срещу Лайпциг! (ВИДЕО)


Дарвин Нунес превъртя играта - вкара 4 гола за Ливърпул срещу Лайпциг! (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

9211 0

Новата звезда на Ливърпул Дарвин Нунес се развихри за едно полувреме и отбеляза четири попадения при победата с 0:5 над РБ Лайпциг в приятелска среща. Нунес се появи в игра в началото на втората част и за 45 минути вкара цели четири гола.

Нунес отговори по най-добрия начин на критиките към представянето му в първата контрола срещу Манчестър Юнайтед, когато в социалните мрежи побързаха да осмеят негов фрапантен пропуск (ВИДЕО).

Преди това обаче Мохамед Салах откри резултата с гол в осмата минута, като асистенцията дойде от Роберто Фирмино. Нунес се появи на почивката, а в 48-ата минута вкара от дузпа. Три минути по-късно отново той се разписа след асистенция на Александър-Арнолд.

В средата на полувремето Дарвин Нунес оформи своя хеттрик, възползвайки се от асистенция на Харви Елиът, а в самия край на срещата нападателят вкара и четвърти гол, като асистенцията дойде от друго ново попълнение - Фабио Карвальо.

За Ливърпул предстои още една контрола - срещу РБ Залцбург на 27 юли, а на 30 юли е и първият официален мач за новия сезон - битка срещу Манчестър Сити за Къмюнити Шийлд. "Червените" ще се готвят в Австрия в оставащите дни до началото на сезона, но за лагера отпаднаха двама нападатели.

Нунес все още се адаптира към новия си отбор, като среща и сериозни трудности заради езиковата бариера. Това принуди Юрген Клоп да обяснява на Дарвин Нунес какво да прави чрез преводача... Тиаго! (ВИДЕО)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички