Официално: Ливърпул преотстъпи бранител


Официално: Ливърпул преотстъпи бранител
Снимка: Getty Images

1884 0

Английският гранд Ливърпул преотстъпи бранителя си Рис Уилямс в отбора на Блекпул. Новината бе официално потвърдена и от двата лагера, а Уилямс се закани да покаже на какво е способен през новия сезон, когато ще има много повече възможности за изява.

Уилямс бе важна част от отбора на Юрген Клоп преди два сезона, когато на "Анфийлд" имаше сериозна кадрова криза в дефанзивен план. Поради куп контузени бранители Рис Уилямс трябваше да стане извънредно титулярен избор в центъра на отбраната, заедно с Нат Филипс.

След това обаче защитата на Ливърпул се оправи, а и бяха привлечени нови - като например Ибрахима Конате. Така за Рис Уилямс стана тясно в Ливърпул и логичният изход дойде - той бе изпратен под наем в Блекпул, за да трупа игрови минути и да се развива.

21-годишният бранител обаче подписа дългосрочен договор с Ливърпул наскоро и със сигурност попада в бъдещите планове на клуба. "Много съм щастлив да бъда тук и през новия сезон искам да покажа на всички какво мога", каза Уилямс при представянето си в Блекпул.

Междувременно стана ясно, че Ливърпул ухажва трансферна цел на Манчестър Юнайтед.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички