Ливърпул - Манчестър Юнайтед по ТВ: Къде да гледаме дербито във Висшата лига?


Ливърпул - Манчестър Юнайтед по ТВ: Къде да гледаме дербито във Висшата лига?
Снимка: Getty Images

2084 0

Ливърпул приема Манчестър Юнайтед днес (17 декември) в дербито на 17-ия кръг на английската Висша лига. Мърсисайдци ще търсят пореден успех на своя "Анфийлд" срещу "дяволите", които се намират в сериозна криза през настоящия сезон, но се нуждаят от задължителни три точки.

Манчестър Юнайтед няма победа на "Анфийлд" от 9 години. Последната такава дойде през 2016 година, когато начело бе Луис ван Гаал. "Дяволите" пък все още помнят бруталното си поражение с 0:7 на този стадион преди година.

Проблемите на "Олд Трафорд" са толкова сериозни, че според мнозина при евентуално поражение клубът може да се раздели с Ерик тен Хаг. Мърсисайдци пък се намират в страхотна форма и преди старта на кръга оглавяваха класирането в елита.

Интересното е, че и двата гранда загубиха последните си мачове в Европа. "Червените" бяха победени с 1:2 като гост на Юнион Сен Жилоа в Лига Европа, а Юнайтед бе сломен с 0:1 у дома от Байерн Мюнхен и отпадна от Шампионска лига.

Къде да гледаме Ливърпул - Манчестър Юнайтед по ТВ?

Двубоят на "Анфийлд" започва в 18:30 часа (българско време) и ще бъде предаван пряко в ефира на "Diema Sport 2". Разбира се, Вие ще може да следите двубоя НА ЖИВО със SPORTLIVE.BG!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички