Ливърпул - Лестър по ТВ: Къде да гледаме дербито във Висшата лига?


Ливърпул - Лестър по ТВ: Къде да гледаме дербито във Висшата лига?
Снимка: Getty Images

2127 0

Тази вечер от 21,45 часа Ливърпул посреща Лестър в двубой от 14-ия кръг на Висшата лига. След близо двуседмична пауза мърсисайдци подновяват участието си в шампионата и имат за цел да не позволяват откъсване от тях на лидера Манчестър Сити.

Срещу себе си обаче "червените" имат нелесен съперник в лицето на Лестър, който в края на декември нанесе поражение на Ливърпул. Това беше една от общо двете загуби на мърсисайдци през сезона дотук.

Изключително любопитен е фактът, че "лисиците" победиха Ливърпул и в двете им срещи за първенството през 2021 година. Единствено за Купата на Лигата "червените" надделяха след изпълнение на дузпи.

Все пак във Висшата лига нападението на домакините остава най-силното - те са реализирали 58 гола в 22 мача. Неслучайно голмайсторът в Англия към момента е футболистът на Юрген Клоп - Мохамед Салах. Очаква се той да играе довечера. Двубоят Ливърпул - Лестър ще бъде предаван пряко по "Диема спорт 2", можете да го следите НА ЖИВО и в Sportlive.bg.

Ето какви коефициенти предлага efbet за този сблъсък:

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички