Заради Клоп: Ливърпул е фаворит за подписа на звезда от Лестър Сити


Заради Клоп: Ливърпул е фаворит за подписа на звезда от Лестър Сити
Снимка: Getty Images/Guliver

7342 0

Ливърпул е фаворит за подписа на халфа на Лестър Сити – Юри Тилеманс. „Червените“ е твърде вероятно да се подсилят с белгийския полузащитник през предстоящото лято. 24-годишният разиграващ халф е ключов играч в състава на „лисиците“ и през този сезон, след като е изиграл 25 мача във всички надпревари за отбора, воден от Брендън Роджърс.

В тях Тилеманс е реализирал шест гола и три асистенции, а договорът му изтича в края на сезон 2022/2023. Според информациите пък интерес към него има не само от 19-кратния шампион на Англия, а и от Арсенал и Манчестър Сити.

Въпреки това отборът, воден от Юрген Клоп, има най-големи амбиции да се подсили с Тилеманс, който се очаква да пожелае трансфер през предстоящото лято и да играе по-често в Шампионска лига. Лично германският мениджър на „червените“ иска да привлече белгийския национал на „Анфийлд“.

Тилеманс пък общо има 23 гола и 22 асистенции в 133 мача за Лестър от всички надпревари, след като премина на „Кинг Пауър“ от Монако. А какво смята Клоп за последния нов в Ливърпул, разберете в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички