След 100' игра: Вила и Лийдс си вкараха 5 гола за една част - невероятен Коутиньо


След 100' игра: Вила и Лийдс си вкараха 5 гола за една част - невероятен Коутиньо
Снимка: Getty Images

2931 0

Астън Вила изглеждаше като сигурен победител след фамозен обрат в рамките на едно полувреме и невероятно представяне на Филипе Коутиньо, но в крайна сметка завърши при зрелищното 3:3 срещу Лийдс в двубой от Висшата лига, който продължи над 100 минути игра общо, ако броим двете продължения на полувремената.

Резултатът бе открит рано-рано от бившия играч на Манчестър Юнайтед Дан Джеймс (9'). Впоследствие обаче, не само че се стигна до пълен обрат в рамките на частта, но и дори той бе затвърден с два гола аванс... временно, преди Дан Джеймс да вкара още веднъж в добавеното време и да намали до 2:3.

Трябва да се отбележи, че с основна заслуга за трите попадения на "виланите" бе Коутиньо, който продължава да се радва на добри моменти, след като се завърна във Висшата лига. Той даде две асистенции и вкара едно попадение, а единият му голов пас бе като направен от снайперист.

Второто полувреме предложи на зрителите само едно попадение, но пък за сметка на това и червен картон. В 63-ата минута Йоренте изравни, а до края никой тим не успя да грабне успеха и да поведе отново. Вместо това Конса получи втори жълт картон в 87-ата минута и бе изгонен.

Така Астън Вила остава на 11-а позиция с 27 точки от 22 мача, а Лийдс е 15-и с 23 пункта от 22 срещи. Якоб Рамзи пък вече има 5 гола във Висшата лига през този сезон - повече от всеки друг играч на тима. Коутиньо пък остава с два гола от три мача, откакто се завърна, след като се разписа и при дебюта си срещу Манчестър Юнайтед.

ВИДЕО на гола и асистенциите на Коутиньо

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички