Ливърпул изпуска топ нападател без пари


Ливърпул изпуска топ нападател без пари
Снимка: Guliver/Getty Images

2277 0

Тимът на Ливърпул многократно бе похвален в последно време за трансферната си политика, а за това има основания. "Червените" подсилиха състава си с качествени попълнения, но и загубиха някои ключови играчи. Сега мърсисайдци са напът да допуснат нов изходящ трансфер, който далеч не може да бъде определен като задоволителен.

18-кратният шампион на Англия може да се раздели с нападателя си Даниел Стъридж, при това - без пари. Контрактът на английския стрелец изтича през лятото, като се очаква той да напусне "Анфийлд" със свободен трансфер.

Интерес към играча не липсва. Реал Бетис следи отблизо ситуацията около Стъридж, като планира да го привлече именно под формата на свободен агент, твърдят източници от Франция. Бившият нападател на Манчестър Сити и Челси рядко намира място сред титулярите на "Анфийлд", но въпреки това е един от добрите "козове" на Юрген Клоп.

Стъридж премина в тима на Ливърпул през 2013 година и бързо се вписа в редиците на тогавашния мениджър Брендън Роджърс. Англичанинът сформира страхотно дуо в атака с Луис Суарес, а двамата не спираха да бележат. "SAS" (Суарес и Стъридж), както бе известно дуото, почти донесе титлата на отбора през сезон 2013/14, но в крайна сметка завършиха втори след Манчестър Сити.

Междувременно Ливърпул се изправя срещу Байерн Мюнхен във вълнуващ мач от Шампионска лига. Двубоят може да проследите НА ЖИВО в SportLive.bg

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички