Изваждат ас на Ливърпул от футбола за 6 месеца?


Изваждат ас на Ливърпул от футбола за 6 месеца?
Снимка: Guliver/GettyImages

4452 0

Сериозна санкция грози бившият английски национал Даниел Стъридж, ако обвиненията срещу него в нелегални залози бъдат потвърдени в следващите няколко месеца. Както е известно, талисманът от пейката на Ливърпул е обвинен, че е предоставял "инфомрация от кухнята" за свой трансфер през януари тази година, когато беше отдаден под наем. Освен това той е предоставял на приближени информации за предстоящи уволнения на мениджъри, пише "The Sun".

Най-редовно бележещата резерва на мърсисайдци има време до 11 февруари да докаже своята невинност, като вече е предал личния си телефон, а властите ще търсят доказателства за обвинението срещу него. Ако действително Стъридж е предоставял подобна информация на когото и да било, то го грози много сериозна санкция - отнемане на правата да играе професионален футбол в рамките на 6 месеца.

Това може да доведе и до други последствия за нападателя. Ливърпул ще има правото да прекрати договора му едностранно без компенсация, особено като се има предвид че той играе все по-рядко на "Анфийлд". Също така ще му бъде наложена и солена глоба. През февруари ще стане ясно дали нападателят ще бъде наказан. Междувременно над 40% от залагащите в Англия са доволни от загубата на Манчестър Сити от Челси, а защо е така може да видите тук!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички