Попитаха Юрген Клоп кое е приоритет - Висшата лига или Шампионска лига


Попитаха Юрген Клоп кое е приоритет - Висшата лига или Шампионска лига
Снимка: Getty Images/Guliver

2141 0

Отборът на Ливърпул се бори на два фронта на този етап през сезона. "Червените" отпаднаха от турнира за Купата на Лигата, както и от ФА Къп и в момента са в борбата за титлата на Англия, както и в Шампионска лига.

Мениджърът на мърсисайдци Юрген Клоп получи въпрос за това кой трофей е по-важен за него и отбора. Припомняме, че във вторник Ливърпул излиза срещу Байерн Мюнхен на "Анфийлд" в първа 1/8-финална среща между двата тима. На Острова пък 18-кратните шампиони делят първата позиция с Манчестър Сити, но имат мач по-малко.

"За мен е трудно да отговоря на този въпрос, но за всички фенове на тима това е титлата. За сега обаче е Шампионска лига, тъй като имаме важен мач и трябва да се представим добре. Това, което можем да направим, е да даваме най-доброто и да се раздаваме за феновете. Сигурен съм, че утре ще е настръхващо на стадиона. Усещал съм как феновете ни успяват да подобрат играта ни от 100% на 120-140", коментира Клоп преди срещата с Байерн Мюнхен.

ВАЙНАЛДУМ ЛИ Е НАЙ-НЕДООЦЕНЕНИЯТ ИГРАЧ В ЛИВЪРПУЛ?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички