"Той е човекът"! Посъветваха Юрген Клоп да привлече на всяка цена Джуд Белингам


"Той е човекът"! Посъветваха Юрген Клоп да привлече на всяка цена Джуд Белингам
Снимка: Getty Images

8709 0

Бившият нападател на Англия - Дарън Бент, даде съвет на Ливърпул за привличането на играч, който, според него, би извадил клуба от кризата, която търпи последните месеци.

Бент смята, че мърсисайдци трябва на всяка цена да привлекат звездата на Борусия Дортмунд Джуд Белингам. Младокът бива считан за един от най-обещаващите таланти, а през зимата интерес към него не липсваше от редица грандове, сред които и Ливърпул.

Бившият ас на Тотнъм не скри, че би желал да види таланта в своя любим Арсенал, но и заяви, че тима, воден от Юрген Клоп има крещяща нужда от него в центъра на игрището.

"Той може да избере къде да отиде. Бих искал да го видя в Арсенал, разбира се. Ако не там, в Реал Мадрид. Мисля, че отборът, който най-много се нуждае от него, е Ливърпул. Вижте им полузащитата. Имаш Джордс (Хендерсън), капитанът им, но той остарява", коментира Бент пред "talkSPORT" и продължи.

"Тиаго никога не е блестял със скорост. Имаш Наби Кейта, който изглежда ще напусне, Милнър и Къртис Джоунс. Имат всички тези играчи.

Мисля, че Ливърпул е отборът, на който му трябва най-много. Той е човекът, който може да направи разликата. Ако Клоп отиде при ръководството и им каже 'Белингам иска да дойде, но ни трябват 120 млн. паунда', след което получи негативен отговор, ще има голям проблем. Клоп ще си каже 'Какво правя тук'? Един от най-големите таланти в Европа, ако не най-големият, иска да дойде при нас. Това трябва да се случи", завърши Дарън Бент.

Ето кой друг английски клуб желае да подпише с Белингам

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички