Ливърпул готви шокираща оферта към Манчестър Юнайтед


Ливърпул готви шокираща оферта към Манчестър Юнайтед
Снимка: Getty Images

2108 0

Историческият съперник на Манчестър Юнайтед – Ливърпул, следи внимателно как ще се развие ситуацията около Маркъс Рашфорд с цел да вземе ангийския нападател.

24-годишният футболист е с незнайно бъдеще в клуба от „Олд Трафорд“, след като през този сезон има сериозни игрови проблеми, а няколко отбора имат афинитет в това да се подсилят с услугите му.

Според локални издания в Манчестър Барселона има най-голям интерес да вземе низвергнатия национал на Англия, но Ливърпул също може да се опита да договори Рашфорд.

MEN пише също така, че играчът няма амбиции към този момент да напусне родния си клуб, след като дори има желание да преподпише договора си, но бъдещето му не е ясно, докато не бъде назначен нов мениджър. Договорът на Рашфорд с отбора от „Олд Трафорд“ е до лятото на 2023-а година и Ман Юнайтед може да го удължи с 12 месеца автоматично.

Рашфорд има пет гола и две асистенции в 26 мача за „червените дяволи“ през този сезон и влезе за последно като резерва в реванша с Атлетико Мадрид, загубен с 0:1 от испанците.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички