Юрген Клоп отговори уклончиво дали Мохамед Салах ще остане в Ливърпул


Юрген Клоп отговори уклончиво дали Мохамед Салах ще остане в Ливърпул
Снимка: Getty Images

2508 0

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп даде уклончив отговор за бъдещето на голямата звезда на мърсисайдци Мохамед Салах. Клубът води преговори с египтянина за подновяването на контракта му, но както може да се предположи, разговорите не са толкова леки.

От началото на сезона Салах е един от най-добрите футболисти в света, като е лидер по голове и асистенции във Висшата лига. В класацията за "Златната топка" за 2021-ва той завърши седми - място, което Салах прие с насмешка и без коментар (ВИДЕО).

В последните дни отново се появиха спекулации, че Салах може да си тръгне от "Анфийлд" през лятото, а Клоп отново бе запитан за бъдещето на нападателя. "Водим разговори. Удължаването на контракта на футболист като Мо не е нещо, което се случва на по един следобеден чай", пошегува се Клоп.

"Мога да кажа само някои неща, останалото не е за публиката. Мо е добре, аз също съм добре. Мисля, че е ясно какво искаме всички. Неща като тези искат време. Това е", коментира Клоп, без да дава повече детайли за развитието на преговорите между двете страни.

По-рано Салах заяви в интервю, че е поласкан от интереса на Барселона към него, но... (подробности четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички