Лисандро Мартинес заяви защо е избрал Манчестър Юнайтед пред Арсенал


Лисандро Мартинес заяви защо е избрал Манчестър Юнайтед пред Арсенал
Снимка: Getty Images

3346 0

ОЛисандро Мартинес разкри, че е избрал Манчестър Юнайтед, под предлога, че те са "най-добрия клуб в света", след като стана ясно, че Арсенал също е проявявал интерес към аржентинеца.

Докато говори пред медиите, след победата на "червените дяволи" в Лига Европа над Шериф, Мартинес призна, че е мечтал да играе за Манчестър Юнайтед.

"Избрах Юнайтед, защото това е най-добрият клуб в света. Това е. За мен беше толкова просто. Това е най-добрият клуб в света. Във всеки мач се усеща подкрепата на феновете. Винаги съм мечтал да играя за този клуб. Всеки знае, че Юнайтед е клуб с богата история, в който са играли едни от най-добрите футболисти някога", сподели бранителят.

Аржентинецът акостира от Аякс и подписа договор до юни 2027 година с "червените" от Манчестър, с опция за удължаване с още една година. Съобщава се, че бранителят е струвал 48 милиона паунда плюс 8,5 милиона под формата на бонуси. До момента феновете на "Олд Трафорд" са доволни от видяното от аржентинският защитник и се надяват той да продължи с блестящите представяния.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Манчестър Юнайтед заменя Давид де Хеа с Ян Облак от Атлетико Мадрид?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички